NRG SISTEME AUTOMATE PERFORMATE

Suntem o companie cu o vasta experienta in livrarea solutiilor automate de acces, fie ca este vorba de solutiile de automatizare a usilor si portilor, de sistemele de management al parcarilor sau barierelor automate. Lucram cu furnizori de renume si punem intotdeauna calitatea in prim plan.

Obiectivul nostru  principal este sa avem o colaborare perfecta cu toti cei care ni se adreseaza, fie ca sunt persoane fizice sau juridice si sa ne adaptam continuu la cerintele si asteptarile acestora, furnizand intotdeauna produse si servicii de calitate.

Daca iti place modul in care lucram, completeaza formularul de contact si hai sa discutam despre proiectul tau!

CONSULTANTA

Te ajutam sa alegi cele mai bune solutii de acces automat pentru proiectul  tau.

MONTAJ

Beneficiezi de servicii de montaj pentru sistemele automate de acces achizitionate.

SERVICE

Efectuam reparatii atat pentru produsele comercializate de noi, cat si alte marci.  

MENTENANTA

Serviciul de mentenanta se poate realiza de expertii nostri pentru toate tipurile de sisteme de automatizate.

SERVICII OFERITE

Identificam nevoile tale si iti oferim mixul ideal de produse si servicii, asigurand succesul proiectului tau. Ne-am creionat obiectivele adaptandu-ne standardele, filosofia si resursele la specificul fiecarui sector in care activam.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Contacteaza-ne acum pentru informatii complete

Beneficiezi de consultanta gratuita in alegerea sistemului automat de acces potrivit pentru proiectul tau. Indiferent de dimensiunea acestuia, noi suntem aici pentru tine. Oferim o gama variata de produse, precum: usi automate, porti automate, automatizari porti batante, automatizari porti culisante, bariere automate, ferestre automate si sisteme pentru managementul parcarii.

Principalele caracteristici in relatia cu clientii nostri sunt: