Sisteme inteligente de parcare cu plată

Optimizăm parcările de mari sau mici dimensiuni prin soluții eficiente pentru utilizatori și operatori. Te sprijinim cu soluția completă: consultanță, finanțare, implementare și mentenanță.

Alege acum sisteme de parcare cu plată inteligente Codex de la liderul mondial Orbility, în Romania exclusiv prin NRG Parking Systems

Soluții inovatoare. Flexibil și integrabil. Eficient și ușor.

sistem de parcare cu plata automata

Indiferent de dimensiunea și amploarea proiectului tău, cu ajutorul soluțiilor de la Orbility oferim un sistem robust, usolr de folosit, fiabil, cu costuri minore de mentenanță. Avem expertiză necesară ce asigură instalarea sistemului de parcare cu plată la timp, în bugetul discutat.

sisteme parcare cu plata - pe baza de tichete

Solicitați ofertă personalizată

Soluții de parcare inteligentă pentru multiple industrii

Aeroporturi

Parcare pe termen lung, rezervări on-line sau parcare orară, toate pot fi puse în practică cu usurinta de echipamentele si softurile noastre. 

Centre comerciale

Ai parte de tot efortul nostru pentru a obține cele mai bune rezultate: eficiența operațională, siguranța și experiența generală a vizitatorilor.

Hoteluri

Gestionarea eficientă și dorința unor venituri suplimentare sunt asigurate de sistemele noastre. Venim în sprijunul tău cu soluții potrivite fiecărei parcări de hotel.

Centre medicale

Contribuim la eficientă operațională, îmbunătățim securitatea și confortul. Cu noi poți oferi cu ușurință pacienților tăi soluții de plata sau rezervare a parcării.

Servicii de consilere, evaluare, instalare si mentenanță sisteme de parcare cu plată.

Evaluare

Propunem soluțiile potrivite pentru gestionarea parcării în funcție de cerințele și structura locației.

Montaj

Efectuăm montajul sistemului de parcare cu plată în raport cu solicitările beneficiarului, rapid și eficient.

Suport

Oferim suport tehnic și comercial de specialitate și raspundem in scurt timp tuturor solicitărilor primite.

Proiectele noastre

Testimoniale

NRG Acces Systems este o companie specializata in furnizarea de soluții automate de acces. Am avut o colaborare excelentă in proiectul Win Herastrau, iar de atunci apelam întotdeauna la serviciile lor profesionale de management al parcărilor. Mulțumim!

Profesioniști și de încredere. Sistemul Orbility furnizat de cei de la NRG este unul bun, noi îl folosim în locația noastră de aproape 2 ani și suntem mulțumiți. Apar ocazional sincope, dar ce sistem nu are? Partea de soft trebuie simplificată, dar aici ține de cei din Franța. Despre echipa Nrg, numai cuvinte bune!
Am pornit colaborare cu NRG acces system inca de la inceputul pandemia , o firma serioasa ,
servicile de calitate iar administratul firmei de nota 10, multumesc

Avantajele sistemelor de parcare cu plata automate Orbility

Soluția de citire a codului QR fără transport la terminale intrare/ieșire cât și la automatele de plata permite un flux de trafic mai mare și o întreținere mai redusă.

Sistem simplificat și mai puțîn costisitor față de alte sisteme existente in piață. Subansamblele sunt atent alese și provin de la producători de renume.

Configurare, gestionare, raportare și urmărirea a tranzacțiilor din aplicație web. Suită de aplicații web se livrează preinstalate pe server fără costuri adiționale.

Multiple integrări sau dezvoltări posibile precum: rezervare online, plata taxei de parcare online prin aplicații de smartphone, integrare cu sisteme de retail.

Vrei un sistem robust de parcare cu plată? Lucrează cu noi!

NRG Parking Systems - sisteme de parcare cu plată eficiente și fiabile

Seriozitatea și profesionalismul sunt principalele atuuri ce recomandă NRG Parking Systems. Echipa noastră de ingineri  a instalat de-a lungul timpului sisteme de parcare cu plată automată ce deservesc diferite aplicații, precum: spitale, clinici medicale, clădiri de birouri, parcări private, instituții publice, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi.

De ce să lucrezi cu noi?