usi automate, porti culisante, porti batante

Sisteme complexe de acces automat care aduc un aport suplimentar de siguranta proiectului tau

Oferim sisteme complete de acces automat pentru managementul parcarii, porti, usi, ferestre si bariere.

Oferim solutii la cheie, printre acestea numarandu-se: automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi glisante, usi industriale, usi de garaj, bariere automate si sisteme pentru managentul parcarii.

La achizitionare produselor noastre, beneficiezi de:

MONTAJ

Beneficiezi de servicii de montaj pentru sistemele automate de acces achizitionate.

SERVICE

Efectuam reparatii atat pentru produsele comercializate de noi, cat si alte marci.

MENTENANTA

Serviciul de mentenanta se poate realiza de expertii nostri pentru toate tipurile de sisteme de automatizate.

SERVICII DE CALITATE SI PRODUSE FIABILE

Lucram cu furnizori de renume, precum Doorson si Orbility, oferind solutii inovative, unice pe piata din Romania. Printre acestea se numara:

Codex

Codex este un sistem de management al parcarii care utilizeaza tichete de acces, fiind o solutie ideala pentru toate tipurile de instalatii. Bazat pe tehnologia e-Ticket Orbility, care gestioneaza biletele fara insertie motorizata si fara retiparire, ofera performante in ceea ce priveste viteza si disponibilitatea superioare celor ale unei solutii traditionale de coduri de bare 1D. Codex nu ca numai ca ofera toate caracteristicile unui sistem de parcare inteligent, dar tehnologia codului de bare ofera integrarea unor terte parti cu sisteme cum ar fi platformele de e-commerce.

Multipark Web

Multipark Web permite controlul total al instalatiei atat in   ceea ce priveste functionarea, cat si managementul. Multipark Web poate fi adaptat pentru orice nevoie, de la gestionarea unica a flotei pana la gestionarea centralizata a mai multor flote apropiate sau indepartate. Accesibil dintr-un browser web, ParkAccess este aplicatia de monitorizare Web a Multipark Web, oferind operatorilor o conexiune rapida si intuitiva la sistemele lor de parcare.

Indiferent de complexitatea proiectului tau, iti stam la dispozitie cu servicii de automatizari porti batante, automatizari porti culisante, automatizari usi glisante, usi industriale, usi de garaj, bariere automate si sisteme pentru managentul parcarii.