PORTI BATANTE BUCURESTI

Oferim sisteme performante de automatizari porti Bucuresti. In decursul anilor de activitate am furnizat solutii pentru mii de proiecte de porti automate.
Avem o gama variata de produse, iar parteneriatul cu liderii din domeniul sistemelor automate de acces ne ofera posibilitatea de a livra calitate. Spre exemplu, pe categoria de automatizari porti batante, oferim produse care respecta cu brio caracteristicile de calitate impuse de orice fel de poarta batanta automata.
Pe website-ul nostru vei gasi porti batante, kit automatizare porti batante, motoare porti batante.

PORTI CULISANTE BUCURESTI

Gama de automatizari pentru porti culisante automate Bucuresti pe care o oferim este special conceputa pentru a-ti aduce confortul meritat. Totul devine mult mai simplu si rapid atunci cand folosesti automatizari pentru porti culisante care raspund comenzilor tale cu un maxim de control si securitate.
Uita de timpul pierdut iesind din masina pentru a deschide si a inchide poarta, poti uita de asemenea si de ploaie, frig si murdarie cand impingi cu tot corpul poarta neautomatizata. Vizualizeaza diferitele modele de porti culisante de pe site-ul nostru si alegeti produsul care ti se potriveste!

USI GLISANTE BUCURESTI

Siguranta si facilitatea utilizarii au transformat banalele usi glisante in unul dintre cele mai populare tipuri de usi automate comercializate atat in Romania cat si in lume. In proiectele comerciale, se folosesc serviciile de automatizari usi glisante Bucuresti pentru intrarile in malluri, supermarketuri, reprezentante auto si alte tipuri de magazine.
In ceea ce priveste planificarea cailor de acces, folosirea de usi glisante automate are cateva avantaje care nu pot fi trecute cu vederea: montajul si mentenanta usilor sunt usor de realizat, sunt practice, sigure si, nu in ultimul rand, au un design care le permite sa se adapteze cu usurinta oricarui tip de design.

USI BATANTE BUCURESTI

La aceasta categori veti gasi o gama variata de usi batante automate din care puteti selecta produsul care se potriveste cel mai bine proiectului dumneavoastra.
Sistemele de usi batante contribuie substantial la imbunatatirea design-ului arhitectural al cladirilor si la usurarea implementarii acestuia. Sistemele de automatizari usi batante Bucuresti aduc un aport substantial la securitatea cladirii si siguranta persoanelor si in acelasi timp la reducerea costurilor cu incalzirea si conditionarea mediului din cladirea respectiva.

USI INDUSTRIALE BUCURESTI

Oferim gama completa de sisteme de usi industriale automate in Bucuresti necesare proiectelor de investitii, indiferent de domeniul acestora: productie, retail, industria alimentara, reprezentanta sau service auto, domeniul portuar sau aeroportuar.
De la usi industriale sectionale, usi hale industriale, grilaje rulou, usi de hangar, usi sectionale compacte – toate aceste sisteme de usi industriale automate le vei gasi in pachetele pe care le punem la dispozitie.

USI DE GARAJ AUTOMATE BUCURESTI

Solutiile pentru automatizari de usi de garaj Bucuresti pe care le oferim sunt perfecte atat pentru cladirile noi, cat si pentru integrarea in cadrul constructiilor deja realizate.
Probabil acum tastezi in motorul de cautare usi de garaj automate pret, insa alegand solutia potrivita din punct de vedere al dimensiunilor si a functionalitatii, poti beneficia de usi de garaj automate fara costuri aditionale sau schimbari structurale.
Daca vei alege sistemul de usi de garaj automate, vei beneficia de utilizarea maxima a spatiului si vei intra in garajul tau simplu si rapid.

FERESTRE AUTOMATE BUCURESTI

Serviciile de automatizari ferestre Bucuresti au scopul de a inlocui sistemele clasice de inchidere/deschidere a ferestrelor. Prin utilizarea unui sistem de automatizari ferestre, acestea se pot deschide automat, printr-o simpla apasare de buton, printr-o comanda data din telefonul mobil sau in caz de incendiu prin comanda transmisa de senzorii de fum. Daca vei alege ferestre automate pentru proiectul tau, vei avea parte de confort si siguranta!

BARIERE AUTOMATE BUCURESTI

Oferim o gama variata de bariere automate Bucuresti la preturi avantajoase. Acestea acopera toate sectoarele: industrial, comercial, rezidential. De asemenea, barierele automate pe care le oferim pot fi montate si pentru a deservi parcari automate cu trafic intens si foarte intens.
Aceste dispozitive sunt foarte eficiente si permit inchiderea si deschiderea rapida a unei zone de trecere, facand astfel posibila identificarea autovehiculelor in tranzit fara ca acestea sa stationeze.
Pe website-ul nostru vei gasi: bariera parcare, blocator parcare, opritor parcare de calitate.

SISTEME PENTRU MANAGEMENTUL PARCARII BUCURESTI

Oferim sisteme de parcare inteligente, precum Codex si Multipark Web.
Codex este un sistem de management al parcarii care utilizeaza tichete de acces, fiind o solutie ideala pentru toate tipurile de instalatii. Bazat pe tehnologia e-Ticket Orbility, care gestioneaza biletele fara insertie motorizata si fara retiparire, ofera performante in ceea ce priveste viteza si disponibilitatea superioare celor ale unei solutii traditionale de coduri de bare 1D. Codex nu ca numai ca ofera toate caracteristicile unui sistem de parcare inteligent, dar tehnologia codului de bare ofera integrarea unor terte parti cu sisteme cum ar fi platformele de e-commerce.
Multipark Web permite controlul total al instalatiei atat in ceea ce priveste functionarea, cat si managementul. Multipark Web poate fi adaptat pentru orice nevoie, de la gestionarea unica a flotei pana la gestionarea centralizata a mai multor flote apropiate sau indepartate. Accesibil dintr-un browser web, ParkAccess este aplicatia de monitorizare Web a Multipark Web, oferind operatorilor o conexiune rapida si intuitiva la sistemele lor de parcare.